Autor: Personaliuudised.ee • 21. aprill 2021

Helmes: vaimse tervise hoidmine on selge ärilise mõjuga ülesanne

Helmese ja Milttoni koostöös sündinud eksperiment näitas, et edukaks hübriidtööks on inimestele vaja eelkõige tagada vaimse vormi püsimine ja psühholoogiline turvatunne.
Juhtimiskoolitaja Eva-Maria Kangro (vasakul) ja Helmese arendusjuht Aino-Silvia Tali
Foto: Helmes

Tarkvaraarendusettevõttes Helmes tehtud teaduseksperiment näitas, et edukaks hübriidtööks tuleb nii ettevõtte, meeskonna kui ka üksikisiku tasandil teadlikult ja oskuslikult tegeleda oma vaimse vormi säilitamise ja psühholoogilise turvatunde tagamisega. Vaimse vormi hoidmisest on saanud kõige uuem kutseoskus, mis on tulevikus erialateadmiste ja digipädevuste kõrval vajalik nii igale töötajale kui ka juhile.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456