Autor: Urve Vilk • 10. mai 2021

Swedbankis aasta juhiks valitud Ülle Matt: töötajasõbralik kultuur on mu südameasi

Personaliüksus sai mullu Swedbankis aasta tiimi tunnustuse ja personalidirektor Ülle Matt aasta juhi tiitli. Ülle on alati töötajate selja taga ja teeb kõik, et koroonakriisis töö võimalikult hästi sujuks.
Ülle Matti pärjati Swedbanki aasta juhi tiitliga
Foto: Swedbank

Swedbank, kus Ülle Matt on töötanud personalidirektorina kuus aastat, on olnud loogiline jätk personalivaldkonnas varem tehtule. „Siin on ilmselt olnud minu tööelu tippaeg ja ettevõtmised,” ütleb ta, sest on saanud rakendada kõiki varem kogutud erialaseid teadmisi ja kogemusi, kuid ka palju õppinud ja arenenud. Lisaks on ta pangast saanud hea kogemuse, kuidas inimese ja juhina iseenda ootuste vääriline olla.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456