Autor: Kristel Napritson • 10. mai 2021

Virtuaalmeeskonna võlu ja valu: 7 soovitust tiimitöö toetamiseks

Ülemaailmne COVID-19 on muutnud ilmselt iga inimese ümber midagi. Kui kodustes tingimustes oleme ise otsustajad ja vastutajad, siis organisatsioonides tuleb inimesel jälgida reegleid ja kokkuleppeid ning kohaneda ka selliste korraldustega, mis ei pruugi olla kõige meelepärasemad.
Foto: Pixabay

Üks suuremaid muutusi praeguse pandeemiaga on see, et varem ihaldatud kodus töötamise võimalus on nüüd kättesaadav suurele hulgale töötajatele. Järjest enam inimesi peab õppima töötama ja tegutsema teisiti – kodustes tingimustes, virtuaalmeeskonnas ilma kolleegide vahetu kohaloluta. Võib ilmneda, et ihaldatud unistus kodus töötamisest ei pruugigi kõigile sobida.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456