Autor: Personaliuudised.ee • 21. juuni 2021

Ainult 18% Eesti palgatöötajatest on oma töökohaga rahul

Värsketel andmetel on 45 protsendil Eesti palgatöötajatest selline töökoht, millega nad ei ole üldse rahul. 37% vastanutest tunneb, et nad töötavad keskpärastes tingimustes. See tähendab, et enamik Eesti tööandjaid ei paku töötajatele selliseid töötingimusi, mille puhul töötajad end hästi tunneksid, selgus If Kindlustuse uuringust.
If Kindlustuse Baltikumi personalidirektor Liina Kesküla
Foto: Andres Laanem

Uuringu tulemustest võib järeldada, et töökeskkonna kõigis osades – juhtimine, meeskonnatöö, heaolu ja töö sisukus – on teatud probleemid, millega tuleb arvestada. Töötajad kalduvad kartma oma ülemusi, neil on pidev vastumeelsus töölemineku suhtes, nad kipuvad kannatama mõttetusetunde ja tunnustuse puudumise all. Ka pandeemia võis mõnda neist murekohtadest süvendada.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456