Autor: Kaire Viil, Eesti Energia arengupartner • 13. september 2021

Millise tunde jätab sinu digitaalne kehakeel?

Digikirjaoskust ja veebisuhtluse põhitõdesid õpetatakse juba põhikoolis ning korratakse mantrana paljudest kanalitest. Milles peitub fenomen, et mõne inimese digitaalne suhtlus jätab käepigistuse ja naeratuse emotsiooni, kuid teise inimese sõnumid tekitavad ebamugavustunde pikaks ajaks?
Foto: Unsplash

Erica Dwahan kirjutab raamatus „Digital Body Language: How to Build Trust and Connection, No Matter the Distance”, et ligi 50% e-kirjadest tõlgendatakse teistmoodi, kui kirjutaja oli mõelnud.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456