Autor: Kaisa-Kitri Niit • 21. september 2021

5 müüti paindliku töökorralduse kohta

Oleme liigagi sageli kuulnud juhte ütlemas, et paindlikkus võib teoorias tore olla, aga nende ettevõttes see lihtsalt ei tööta. Tegelikult toimivad paindliku töökorralduse põhimõtted kõikides organisatsioonides.
Foto: Unsplash

Seda on tõestanud ka viimane pandeemia-aasta. Hiljutisest Harvard Business School Online’i uurimusest selgus, et enamik kontoritöötajaid on kodus töötades suurepäraselt hakkama saanud ja 81% neist ei soovi üldse kontorisse tagasi minna või valiksid pärast pandeemia taandumist paindliku töökorralduse. Samas on oluline mõista, et paindlikkus ei näe alati ühesugune välja – kindlasti ei sobi üks suurus kõigile.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456