Autor: Kai Saard • 22. september 2021

Eesti Raudtee personalijuht Merike Jaamul: personalijuhil tuleb nüüd olla ka hea jurist, psühholoog ja tööohutuse asjatundja

Praeguse aja suurimate personalijuhtimise väljakutsete ja personalijuhi muutunud rolli teemadel avaldas arvamust Eesti Raudtee personaliosakonna juhataja Merike Jaamul. Viimasest teemast rääkides tõdes Jaamul muu hulgas seda, et juhtkonna strateegilise partneri rollile lisaks tuleb personalijuhil nüüd olla ka hea jurist, psühholoog ja tööohutuse asjatundja.
Eesti Raudtee personaliosakonna juhataja Merike Jaamul
Foto: Silver Raidla

Personalijuhile valmistab praegu enim muret …

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456