Autor: Kai Saard • 13. oktoober 2021

JELD-WENi personalijuht: inimeste hulk, kes ei ilmu tööintervjuule või proovipäevale, on hirmutavalt suur

Demograafiline olukord ja noore põlvkonna pealekasv ei anna väga optimistlikke noote töötajate värbamise vaates, tõdeb JELD-WENi personalijuht Karin Rändla. „Ka tootmistööle kandideerijate kohusetundlikkus jätab vägagi soovida ja inimeste hulk, kes ei ilmu tööintervjuule või proovipäevale, on ikka hirmutavalt suur.ˮ Millised mured on aga viimase pooleteise aastaga veel esile kerkinud?
Karin Rändla

Milline mõju on olnud valitsuse bioloogiliste ohutegurite määrusel töökorraldusele?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456