Autor: Kai Saard • 5. oktoober 2021

Estanci personalijuht Lilian Kuuslap: inimeste palgaootus on praegu põhjendamatult suur

Inimestel on praegu põhjendamatult suur palgaootus, seevastu mitte nii kõrge motivatsioonitase, kui tööandja loodaks, tõdeb Estanci personalijuht Lilian Kuuslap. Millised on aga tema arvates personalijuhtimise valdkonna praegused suurimad katsumused?
Lilian Kuuslap
Foto: Roger Erikson

Personalijuhtimise proovikivid

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456