Autor: Kaisa-Kitri Niit • 21. oktoober 2021

6 väärt soovitust hübriidmeeskonna juhile

Juhid peavad looma kultuuri, mis toetab kaugtöötajaid ja võimaldab neil olla nähtavad, kaasatud ja aktiivsed meeskonda panustajad. Kõrvalejäetus, ebavõrdsus, ebaefektiivsus, eraldatus – need on vaid mõned hädad, millega hübriidse tööjõu juht peab tegelema ja toime tulema, kui soovib juhtida tulemuslikku, kiiresti kohanevat meeskonda.
Foto: Unsplash

Rõhutage kaasatust

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456