Autor: Kaisa-Kitri Niit • 25. oktoober 2021

Vara on öelda, milline näeb välja pandeemiajärgne töökeskkond

Osa tööandjate korraldus kontorisse tagasi pöörduda ei sobi kaugtöö kui uue normaalsuse omaks võtnud töötajatele. Seega on veel vara öelda, milline näeb välja pandeemiajärgne töökeskkond.
Foto: Unsplash

Kuigi nii suured kui ka väikesed firmad üle kogu maailma on lubanud oma töötajatele suuremat paindlikkust, on paljud juhid avalikult ülistanud kontoris kohapeal olemise tähtsust. Mõned on kurtnud kaugtöö ohtude üle, öeldes, et see nõrgestab koostööd ja ettevõtte kultuuri. Suur hulk töötajaid pole selles aga üldse nii kindlad. Viimane aasta on tõestanud, et väga palju tööd saab teha kust iganes ilma pikkade tööle- ja tagasisõitudeta tuubil rongides või maanteedel. Mõned inimesed on mujale elama kolinud. Teistel püsib aga mure viiruse ja vaktsiinis kõhklevate kolleegide pärast. Mõned, eriti kaugtööga vähem tuttava põlvkonna juhid tahavad tagasi tugevat kontrolli töötajate üle. Nad tunnevad, et alluvad ei tee tööd, kui keegi ei näe ega jälgi.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456