Autor: Kaisa-Kitri Niit • 22. november 2021

7 lõppeva aasta jõulupeotrendi

Ettevõtted tunnevad end ürituste korraldamisel sel aastal juba pisut kindlamalt. Tööandjad tahaksid väga oma töötajaid kokku tuua ja neile veidi rõõmu valmistada. On ju teada, et sotsiaalselt ja emotsionaalselt seotud meeskond naudib tööd rohkem ning on tulemuslikum. Selle sideme loomine on kaugtöötamise korral tõeliselt keeruline. Seepärast pöörataksegi sel aastal jõulupidudele eriti suurt tähelepanu. Millised võiksid välja näha selle aasta pühadeüritused?
Foto: Pexels

On tegelikult vähetõenäoline, et üldse esineb mingeid selgeid trende. Kuigi kohapeal toimuvad üritused tulevad hooga tagasi, jääb ikka ruumi ka virtuaalsetele pidudele. Meile ei pruugi Zoomi-stiilis kogunemised ju eriti meeldida, aga virtuaalsed platvormid on viimase aasta jooksul tohutult edasi arenenud ning järjest loovamaks ja kaasavamaks muutunud. Nende eelis on ka see, et on võimalik kokku tuua laiem publik. Soovitatav on valida sellised paketid, mis sisaldavad interaktiivset tegevust.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456