Autor: Anu Prandi • 8. veebruar 2022

8 personalivaldkonna trendi, mis sel aastal teed näitavad

Harvard Business Review (HBR) ja konsultatsioonifirma Gartner uuringute põhjal kujundavad 2022. aastal tööd kaheksa põhilist suundumust.
Anu Prandi, koolitus- ja konsultatsioonifirma Actory asutaja.

2021. aasta tõi kaasa suuremad muutused, kui arvata osati. Maailmas levivad uued koroonaviiruse tüved, inflatsioon kogub hoogu, valitseb geopoliitiline ebakindlus ning jätkuvalt on üleval keskkonna jätkusuutlikkuse küsimus.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456