Autor: Personaliuudised.ee • 10. veebruar 2022

Selgus aasta personalitöö edendaja

Personalitöö aastakonverentsil kuulutati välja 2021. aasta personalitöö edendaja. Personalitöö edendajaks valiti Nortali personalijuht Kadi Tamkõrv.
Aasta personalitöö edendaja, Nortali personalijuht Kadi Tamkõrv.
Foto: Raul Mee

Kadi nomineerija kirjeldab: „Kadi on tase omaette – inimene, kellel on olemas võimas kolmik, et olla ühe tippjuhi parem käsi: tal on tugev arusaam ärist, inimestest ning juhtimisest, lisaks oskus näha, kuhu kogu HR valdkond liigub. Viimase aastaga on Kadi kokku pannud ettevõtte sees ülitugeva rahvusvahelise personalitiimi, kellega koos aidatakse teha muutusi ning kasvatada äri. Samal ajal panustab ta nii kodumaal kui ka rahvusvaheliselt konverentside ja koolituste kaudu valdkonna tulevikku. Ta on tugev coach ja liider, kes alati panustab sellesse, et teised tema ümber saaks kasvada ja areneda. Tänu sellistele tugevatele personaliinimestele tõuseb kogu valdkonna maine ning personalijuhid liiguvad jõudsalt tippjuhtide paremale käele.“

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456