Autor: Lisette Luik • 19. aprill 2022

Värbamispäevalt leiab iga huviline just talle sobiva töö

Töötukassa Lääne-Virumaa osakonna korraldatav värbamispäev toimub 20. aprillil Rakvere spordikeskuses 10.00-14.00. “Oodatud on kõik tööotsijad, kes huvitatud tööandjatega silmast silma kohtumisest, et rääkida töövõimalustest,” tutvustas värbamispäeva tööandjate konsultant Antonina Vorontsova.
Töötukassa teenusekonsultant Külli Kuivaste ja karjääriinfo spetsialist Ülli Sinitamm tutvustasid karjäärivõimalusi ka perepäeval “Ukraina heaks”.
Foto: Lisette Luik

Üritus on suunatud kõikidele tööotsijatele ja seda kinnitab ka kolmekeelne reklaamplakat, mida leiab paljudes infokanalites, sh Facebookist ja ka tänavapostidelt. Koroonaeelsel ajal korraldas töötukassa spordikeskuses kontaktmessi ja homme toimuv värbamispäev on küll väiksem, kuid sellele väga sarnane sündmus.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456