Autor: Aili Nurmeots • 10. juuni 2022

9 sammu unistuste meeskonnaks kasvamiseks

Ühes ettekandes tõi olümpiaks treeniv spordi-coach Alain Goudsmet tabavalt välja üheksa olulist sammu unistuste meeskonnaks kasvamisel. Täpselt samad põhimõtted, mis spordis, toimivad ka äris.
Coach ja juhtimissüsteemide konsultant Aili Nurmeots.

Nädalakoosolek. Kell on 10.00. Kuuest meeskonnaliikmest on neli kohal, kaks ei ole veel jõudnud. Algab tulemuste ja tööde ülevaatamine. Tulemused on alla ootuse ja pool tööd tegemata. Juht on nõutu. Kuidas luua unistuste meeskonda, kes tulemusi toob ja töö ära teeb?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456