Autor: Kaisa-Kitri Niit • 24. august 2022

Kuidas personalitöö riskidega toime tulla?

Viimastel aastatel on juhid paremini mõistnud, kui oluline on personalitöö ettevõtte edukuse seisukohast. Praegused riskid on varasemast palju strateegilisemad ja ärikesksemad.
Foto: Pixabay

Muutuste hulk, millega tööandjad on pandeemia ja tehnoloogia kiire arengu tõttu pidanud hakkama saama, on olnud tohutu. Pole näha, et olukord niipea kergemaks läheks, sest personalijuhtidele lisavad kohustusi muud tegurid, näiteks hübriidtöö ja kasvav palgasurve. Muutused toimuvad nii kiiresti ja maailm on niivõrd keerukas, et kui ei kindlusta töötajate säilenõtkust, pidevat õppimist ja agiilset mõtteviisi, takistatakse organisatsiooni muutumisvõimet.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456