Autor: Katri Jürine, AS Thermory personalijuht • 13. september 2022

Noored tööd ei karda!

Ettevõtte juhtide ja personalijuhtidena mõtleme iga päev, kuidas tagada töökohal järelkasv ja ühes sellega ka ettevõtte jätkusuutlikkus. Üks hea võimalus on hakata varakult tegelema praktikantidega, kes hiljem ettevõttesse tööle jäävad.
Thermory personalijuht Katri Jürine teab, et noored tööd ei karda.
Foto: Erakogu

Noored tööd ei karda, pigem väga ootavad, et neid koheldaks võrdselt olemasolevate töötajatega ja neile antaks võimalus lahendada vastutusrikkaid ülesandeid. Meil oli ettevõttes sel suvel praktikal 21 noort, kellest kolm jäi praktika lõppedes meiega. Tööandjana saame tagada liikumise ühelt ametikohalt teisele ehk aidata töötajal oma karjääri planeerida. Seega on peaaegu igal aastal noortel võimalus tööle tulla ja jääda.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456