Autor: Personaliuudised.ee • 12. september 2022

Kriisiaegne tasustamise süsteem vajab muutmist

Täna avaldatud riigikontrolli audit tõstatas siseturvalisuse valdkonnas kriitilise personali tasustamise küsimuse, mis takistab kriisiaegsete täiendavate ülesannete täitmise eest ettenähtud tasu maksmist.
Häirekeskus.
Foto: Andras Kralla

Siseministeeriumi kantsler Tarmo Miilits kommenteeris riigikontrolli auditi valguses avaliku teenistuse seadusest tulenevat muutuvpalga maksmise piirangut öeldes, et tavaolukordades on tegemist mõistliku piiranguga, kuid pikas kriisis töötades on see osutunud takistuseks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456