Autor: Personaliuudised.ee • 23. september 2022

Teenusmajanduse Koja hooaja avadebatt: neljapäevane töönädal, tark töö, erisoodustusmaks

Teenusmajanduse Koda ehk teenusmajanduse valdkonnas ettevõtteid ühendav ja esindav organisatsioon tähistas kolmapäeval (21.09) ärihooaja algust tuumaka debatiga. Arutelu vedas Nasdaq Tallinna börsi juht ja Teenusmajanduse Koja nõukogu esimees Kaarel Ots, osalesid ka LHV Panga juhatuse esimees Kadri Kiisel, tehnoloogiaettevõtte Scoro asutaja ja tegevjuht Fred Krieger, ning Helmes Grupi talendijuht Signe Lass.
Teenusmajanduse Koja hooaja avaüritus
Foto: Kalev Lilleorg

Debatti alustati kogemuste jagamisega tööelust tervisekriisi aastatel. Kadri Kiisel LHVst meenutas, et päev peale riikliku pandeemia välja kuulutamist alustasid kõik LHV töötajad tööd kodust. „Võimaldasime kõigile töövahendid ja inimesed läksidki, ekraanid kaenla all, kodukontoritesse. Kõik algab töökultuurist. Kiireid otsuseid saab teha, kui inimesed on valmis nendega kaasa tulema,“ leidis Kiisel.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456