Autor: Helen Roots • 7. veebruar 2023

Eesti HR Selts hakkab parimaid välja selgitama

Eestis juba pikaaegse traditsiooniga kanda kinnitanud personalitöö valdkonna auhindade kõrval hakkab ka Eesti HR Selts personalitöö valdkonna silmapaistvatele tegijatele auhindu jagama.
Eesti HR Seltsi president Helo Tamme

Lisaks sellele, et PARE jagab välja personali valdkonna südamega tegijate tunnustusi, Personaliuudised valivad ja tunnustavad personalitöö edendajat ning Instar kiidab parimat värbamistegu ja värbajat (rääkimata atraktiivseima tööandja, unelmate tööandja, aasta koolitaja, aasta sisekoolitaja ja muudest kõlavatest aunimedest ning erinevatest märgistest), hakkab ka HR Selts välja andma mitut uut HR-auhinda. Seltsi president Helo Tamme sõnab, et kiitust ei ole kunagi liiga palju ja ohtu, et liiga suur hulk auhindu valdkonnas devalveeriks kuidagi nende väärtust, ta ei näe.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456