Autor: Helen Roots • 16. märts 2023

Kickoff 2023 tähistas esimest minijuubelit ja tunnustas värbamisturunduse tippe

Värbamisturundusauhindade jagamise üritusel Kickoff 2023 tunnustati juba 5. korda silmapaistvamaid värbajaid ja värbamistegusid.
Kickoff 2023 võitjad, nominendid ja publik.
Foto: Andrei Ozdoba

16. märtsi varajases hommikuvalguses sai alguse CV-Online'i ja Instari ühisüritusena kavandatud parimaid värbamisturundusprojekte tutvustav kiirmaraton. Esmalt said võimaluse oma turundustegu või kampaaniat tutvustada kõigi kolme kategooria nominendid. Sündmust olid Tallinnas Erinevate Tubade Klubis kajastamas ka Personaliuudised.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456