Autor: Helen Roots • 27. märts 2023

Saame tuttavaks: Vanglateenistuse personaliosakonna etteotsa asub selge visiooniga Aet Urvast

Aet Urvast on pea kogu oma professionaalse elu olnud seotud personalitöö ja ühe ettevõttega. Meie jutuajamise alguses ütleb ta muigega: „Mul on olnud igav karjäär. Olen 15 aastat olnud seotud ettevõttega Vanalinna Ehitus OÜ.“
Foto: MARILIN LEENURM

„Tööle sattusin nn positiivse andmelekke kaudu, võiks öelda isegi, et läbi ebaõnnestumise saabus õnnestumine. Kandideerisin nimelt ühte teise ettevõttesse, aga ei osutunud valituks, sest ei osanud toona veel soome keelt. Ilmselt jäin sealsele juhile kuidagi meelde, sest mu CV jõudis minu teadmata edasi hoopis Vanalinna Ehitusse.“

Personaliuudised.ee toetajad:
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456