Autor: Sirli Spelman, Eesti HR Seltsi kaasasutaja ja asepresident • 19. aprill 2023

HR-auhinnad – võimalus tunnustada neid, kes siiani tähelepanuta jäänud

28. veebruaril toimus esimest korda Eesti HR Seltsi korraldatud 550 osalejaga EHRS Summit. Muuhulgas kuulutati sel üritusel välja HR-auhindade võitjad ja seda lausa viies kategoorias: HR-vabatahtlik, HR-lahendus, HR-sõber, HR-tiim ja HR-tegu.
HR Seltsi asepresident Sirli Spelman

Võib tekkida küsimus – miks just sellised kategooriad? Usume, et üksinda jõuab kaugele, aga koos palju kaugemale. Seetõttu tundus meile oluline leida ettevõtetest üles HR-tiimid, kes on suutnud luua oma organisatsiooni jaoks midagi tõeliselt väärtuslikku. Sellega seonduvalt oleme erisuguste EHRS-i initsiatiivide kaudu kuulnud ka projektidest, mida need ägedad HR-tiimid on oma ettevõtetes ellu viinud ja selliseid õnnestumisi on meie hinnangul vaja tunnustada.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456