Autor: Helen Roots • 16. mai 2023

Saame tuttavaks: Sirli Spelman – taas uues alguses!

Seekord on Personaliuudistel au tutvustada lugejale HR Seltsi asepresidenti, pikaajalise personalijuhtimise ja vabatahtlikutöö kogemusega alati säravat Sirli Spelmanit, kes on võtnud hetkeks aja maha ja mõtisklenud oma tegevuse üle, enne kui, pea ees, vabakutseliste maailma tormab.
Foto: Erakogu

Kui kaua sa oled personalijuhi tööd teinud ja kuidas selle töö juurde sattusid? Mida su töö viimati hõlmas ja kui mitme inimese heaolu eest sa hoolitsesid?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456