Autor: Helen Roots • 10. aprill 2023

Saame tuttavaks: Rimi uus personalijuht Jaanika Raudam on kasvanud koos ettevõttega

Kui seni tutvustatud personalijuhid on Personaliuudiste lugejate ette jõudnud seoses nende siirdumisega teise ettevõttesse, siis Jaanika Raudam tuleb meie ette lihtsalt n-ö teisest kabinetist. Rimi kontsernis on Jaanika töötanud juba omajagu aastaid, nüüd tõmbab ta pähe personalijuhi mütsi.
Rimi uus personalijuht Jaanika Raudam oskab tänulik olla – iga päev!

Personaliuudised küsisid Jaanika Raudamilt 7 küsimust, et taas üks värske personalijuht lugejale pisut lähemale tuua.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456