Autor: Personaliuudised.ee • 31. mai 2023

Teistmoodi praktikakogemus: ka läbipõlemisest saab õppida

Praktikal on võime muuta noori ja mitte ainult nende karjääri, vaid ka isiklikku elu. Juunis Tele2-s juhtkonnapraktikat lõpetav Elmo Hans Puidet koges seda omal käel: praktikateekond vastutuse võtmisest väljakutsetega silmitsi seismiseni andis talle väärtuslikke õppetunde ja viis eneseotsinguni.

TalTechis bakalaureuseõppes materjaliteaduse eriala lõpetanud Puidet osales Tele2-s kogu aasta kestval mitte-erialasel praktikal, et näha, kuidas suurt ettevõtet juhitakse. “Naljakal kombel soovisin ma erialast väljaspool teada saada, kuidas käituvad erinevad juhid, kuidas hoitakse oma tiime ja mille põhjal võetakse vastu olulisi otsuseid. Seda kõike ma ka nägin,” kirjeldas Puidet, kellel oli aasta jooksul võimalus teha tihedat koostööd ettevõtte tippjuhtidega. Tema peamine mentor oli endine müügidirektor Aare Uusjärv, lisaks avanes tal võimalus õppida ka otse tegevjuhi Chris Robbinsi mentorlusel. “Kokkupuude erinevate juhtimisstiilidega laiendas minu arusaama tõhusast juhtimisest,” sõnas Puidet.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456