Autor: Tööelu.ee • 23. august 2023

Koolitee algab: kas lapse kooli viimise tõttu võib hiljem tööle jõuda?

Kui töötajal on vaja hommikul laps kooli viia, aga tööandja ei saa töö iseloomust sõltuvalt töötaja soovidele vastu tulla, on töötaja kohustus töösuhtes teha tööd kokkulepitud tingimustel, sh kokkulepitud ajal.
Foto: Erik Prozes

Lugeja küsib: Laps läheb sügisel kooli, aga tema koolipäev algab hiljem kui minu tööpäev. Laps on veel väike ja me ei ela kooli lähedal. Kas võin hiljem tööle jõuda, et saaksin lapse kooli viia?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456