Autor: Tiit Trofimov, enesearengu teejuht • 20. september 2023

Enesearengu teejuht Tiit Trofimov: töötajad on ettevõtte vundament

Suvepuhkused on läbi, lapsed on läinud kooli ja ettevõtted lähevad sügisele vastu uue energia ja plaanidega. Tööle minek võib tekitada parasjagu pingeid.
Tiit Trofimov: "Nendele, kes arvavad, et rääkimine on nõrkus, võib vastu väita, et psühholoogiliselt on tõestatud, et see on strateegiliselt väga kasulik nõrkus."
Foto: Raul Mee

Enesearengu teejuht Tiit Trofimov, kes käib ettevõtetes koolitamas, paneb südamele, et töökeskkonnas on väga oluline anda inimestele võimalus end arendada ja toetada nende vaimset tervist, sest pidevas töörutiinis ja töökohustusi täites hakkab paratamatult tekkima pinge, mida inimesed tihti maandada ei oska ega julge sellest rääkida. See hakkab omakorda üles tooma pingeid eraelus ja töökeskkond võib muutuda happeliseks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456