Autor: Kaija Teemägi, Elisa personalivaldkonna juht • 27. september 2023

Tööelurutiinid, mis annavad sügishooajale kiirema stardi

Sügisesse töörütmi tagasi pöördudes on mõttekas üle vaadata mõningad rutiinid, mida ise ja koos tiimiga praktiseerida. Mis aitab stardipakult kiiremini liikuma saada, kui uus hooaeg tuure kogub?
Õhinaga alustatud 1:1 vestlused kipuvad kalendritest paari korra järel haihtuma, ehkki tegelikult hakkavad regulaarsed kohtumised juhi ja inimese heaks tööle vast alles poole aasta möödudes.
Foto: Elisa

Kui meeskond on eelnevatel kuudel toimetanud tavapärasemast kaootilisemas rütmis ja kordamööda puhanud, on paslik taas läbi mõelda tööelu toetavad tegevused. Sügis on aeg, kui tehakse uusi plaane, hinnatakse üle olemasolevad ja seatakse teise poolaasta eesmärgid. Seetõttu vajavad ka rutiinid värskendamist ja mõtestamist nii meeskonnaüleselt kui ka personaalselt juhi ja iga töötaja vahel. Ühisnimetajaks on siin vestlus kui tõhus (juhtimis)tööriist.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456