Autor: Helen Roots • 13. november 2023

10 küsimust aasta koolitajale

Nagu tavaks saanud, leiavad Koolituskonverentsil tunnustust koolitajad, kes on inimestele enim meelde jäänud, ja antakse üle ka aasta koolitaja auhinnadiplom. Tänavu tõstsid rahva hääled poodiumi kõrgeimale astmele "kritseldaja" Kati Orava.
Aasta koolitaja 2023 on Kati Orav.
Foto: Raul Mee

1. Mis sa arvad, mis on see, mis sundis inimesi oma häält sulle andma?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456