Autor: Marie Evart, Teamdashi kaasasutaja • 14. november 2023

40% värbajatest on viimase aasta jooksul läbipõlemist kogenud

Kaardista tööülesanded, vali olulised tööväärtused ja mõtle, kuidas oma tegevusi automatiseerida. Läbipõlemine on tõsine mure, kuid siit leiad hulga praktilisi viise, kuidas sellele vastu astuda ja tervislikumat töökeskkonda luua.
Foto: Jake Farra

Teamdashi vaimse tervise kuu veebiseminaril räägiti värbajate läbipõlemisest, mis kahjuks puudutab suurt osa meie valdkonna inimestest. Seminaril osalenud 150 küsitlusele vastanud värbaja ja personalivaldkonnaspetsialisti sõnul on 40% neist viimasel aastal kogenud läbipõlemist, lisaks polnud 24% vastanutest kindlad, kas nad on kogenud läbipõlemist. Seega ligi 100 meie küsimustikule vastanud spetsilisti on 2023. aastal kogenud vähemalt mingil määral intensiivset tööstressi.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456