Autor: Personaliuudised.ee • 7. detsember 2023

Väliskeskkonna mõjudega toimetulekuks on meeskonnaliikmete koolitamine võtmetähtsusega

Viimaste aastate trendid tööturul alates kaugtöö juurdumisest, majanduse jahenemisest kuni tehisintellekti aina suurema kaasamiseni eri ametites nõuavad inimestelt järjekindlalt uusi oskusi ja teadmisi.
Motiveer.eu asutaja Karin Kuusk
Foto: KATRI BELJAJEVA

Ettevõtte valmidus koolitada oma meeskondi, mõjustab tugevalt ka töötajate pühendumust. Mõni aasta varasema aruande järgi oleks 94% töötajatest valmis ettevõttes töötama pikema perioodi, juhul kui ettevõte oleks valmis panustama töötaja koolitamisse.**

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456