Autor: Sergei Bogatenkov • 27. detsember 2023

TOP-ettevõtja Sergei Bogatenkov: me peame rääkima inimesest!

Äripäeva TOP 2 ettevõtteks kuulutatud Admiralsi tegevjuht Sergei Bogatenkov heidab pilgu sellele, mida peab endale edu toonuks, kõige selle fookuses on aga kindlasti inimene.
Admirals Groupi tegevjuht Sergei Bogatenkov: olukorras, kus tuleb langetada raskeid otsuseid, ei ole inimene pelgalt statistika, et päästa kukkuvaid numbreid, vaid keegi, kes aitas jõuda varem kogutud eduni.

Kodumaine ja rahvasvaheline meedia pakub igal nädalal prognoose majandusest toimuvast. Finantsettevõtte juhina saan minagi küsimusi, kas ja millal on oodata positiivseid uudiseid majanduskasvust, milliseid finantsotsuseid oleks mõistlik praegu langetada ja milline on õige investeerimisstrateegia. Numbrite ja edetabelite kõrval ei tohi aga unustada kõige olulisemat – inimest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456