Autor: Helen Roots • 1. veebruar 2024

Saame tuttavaks: 6 küsimust Omniva personalijuhile

Juhuse tahtel riigiettevõtete võimestajaks saanud Jane Etverk ütleb, et usub inimestesse, neile võimaluste andmisesse, tegutsemisvabadusse, üksteise austamisse ja tervesse mõistusesse.
Jane Etverk juhib nüüd juba kuus kuud Omniva töötajatemerd
Foto: Egert Kamenik

Iseenda kohta ütleb Jane järgmist: “Olen alates 2003. aastat töötanud personalijuhina erinevates ettevõtetes. Kuidagi on juhtunud nii, et tegemist on olnud riigile kuuluvate ettevõtetega ja kõigis neist on tulnud läbi viia ulatuslikke muudatusi, mis on hõlmanud nii kultuuri kujundamist kui ka teenuse parandamist või muutmist. Organisatsioonid on olnud erinevad nii oma suuruse kui keerukuse poolest, seega on erinevad olnud ka teemad, millel fookust hoida.” Oma viimases töökohas, Operailis, juhtis ta ka kommunikatsiooni.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456