Autorid: Ketlin Peterson, advokaadibüroo TGS Baltic vandeadvokaat , Indrek Ergma, advokaadibüroo TGS Baltic vandeadvokaat • 27. veebruar 2024

Kas värsked tuuled platvormitöö määratlemisel?

Kullerfirma Wolt võitis hiljuti Hämeenlinna halduskohtus kohtuasja, milles vaieldi selle üle, kas Wolti kullerid on ettevõtjad, nagu väitis Wolt, või on nad töötajad. Tegemist on märgilise kohtuasjaga, kuna mitmetes varasemates otsustes jõudsid erinevate riikide kohtud peamiselt vastupidisele järeldusele.
Advokaadibüroo TGS Baltic vandeadvokaadid Ketlin Peterson ja Indrek Ergma
Foto: Jake Farra

Soome kohtuotsus - töölepingu kriteeriumite täitmine

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456