Autor: Äripäev • 7. märts 2024

Esita oma juht Eesti parima juhi konkursile

Taas saab esitada kandidaate konkursile “Parim juht 2024”. Konkurss otsib Eesti kõige paremat tippjuhti, kes lisaks enda juhitavale organisatsioonile panustab ühiskonda laiemalt, on hea renomeega ja eeskujuks paljudele.
Eelmisel aastal pälvis parima juhi tiitli Verstoni asutaja Veiko Veskimäe. Žüriid veenis ja võlus uhkus, millega kirjeldasid võitjat kolleegid. Lisaks oli žürii jaoks oluline, et Veiko valutab südant kogu valdkonna pärast näiteks erialaliidus tegutsedes, aga jagab oma aega, oskuseid ja energiat laiemalt nii kodukoha ellu kui ka noorte arengusse Paide Linnameeskonna jalgpalliklubi kaudu.
Foto: Raul Mee / fototöötlus

Kui leiad, et sinu ettevõtte/organisatsiooni juht on aasta juhi tiitli vääriline, saad teda üles seada koos põhjendusega kuni 13. märtsini alloleva vormi kaudu.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456