Autor: Helen Roots • 14. mai 2024

LinkedIn on Eesti inimeste seas aina populaarsemaks muutumas. Kas oled rongist maha jäämas?

LinkedIn ja tööandja brändingu agentuur Instar korraldasid avaliku seminari, kus räägiti värbamise tulevikust LinkedIni abil ja arutleti, mida suudavad korda saata brändisaadikud sotsiaalmeedias.
Foto: Pexels

On märkimisväärne, et osalejad said väärtusliku sissevaate Linus Wellenilt, kes on LinkedIn Baltikumi avaliku sektori eestvedaja ning jagas LinkedIni käekäigu kohta Eestis infot, millele kellelgi teisel ligipääsu ei ole. Näiteks tõi ta välja, et Eestis on umbes 231 000 hea kvaliteediga LinkedIni profiili ja platvormil on 1850 aktiivset tööpakkumist. Uutele pakkumistele on avatud 53 000 Eesti LinkedIni kasutajat.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456