Autor: Personaliuudised.ee • 27. mai 2024

Akadeemiline või rakenduskõrgharidus – kumb toob tööturul edu?

Kõrgkoolidesse sisseastumine on täies hoos. Kas tööturul tagab edu akadeemiline või rakenduskõrgharidus ning kellele kumbki sobib, selgitab õppejõud Eneken Titov.
Mainor Grupi juhatuse liige ja Eesti Ettevõtluskõrgkooli Mainor õppejõud professor Eneken Titov.
Foto: SANDRA PALM PHOTOGRAPHY

„Ülikooli astumist kaaludes tasub esmalt enda jaoks lahti mõtestada, milline haridussuund täidab kõige paremini ootusi. Alustada tasub sellest, kas õpingutelt oodatakse rohkem keskendumist üldteadmistele või praktilistele oskustele ehk kas valida akadeemiline või rakenduslik kõrgharidus,“ selgitab Mainor Grupi juhatuse liige ja Eesti Ettevõtluskõrgkooli Mainor õppejõud professor Eneken Titov.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456