Autor: Ülle Pind • 10. veebruar 2022

Swedbanki kampaania „Julge hoolida“ sündis soovist märgata sekkumist vajavaid situatsioone

Olulised ei ole enam mitte ainult töötaja ja tööandja vahelised suhted, vaid suhted kõikide töötajate vahel. Teinekord võib juhtuda, et oleme liiga tööle ja eesmärkidele orienteeritud, mistõttu unustame, et hea kolleeg kõrval vajab märkamist, kirjutab Swedbanki personalijuht Ülle Pind.
Swedbanki personalijuht Ülle Pind.
Foto: Jake Farra

Ühiskond on järjepidevas arengus ja muutumises. Kasutusele on tulnud uued digitehnoloogiad, muutunud on sotsiaalsed ja majanduslikud tingimused, ka töökeskkond on muutunud. Kui 20 aastat tagasi lugesid põhiliselt tööandja huvid ja töötajate soovid võisid jääda tahaplaanile, siis täna on inimeste juhtimisse tulnud uued suunad. Olulised ei ole enam mitte ainult töötaja ja tööandja vahelised suhted, vaid suhted kõikide töötajate vahel, mis omab olulist rolli mõnusa töökeskkonna loomisel ning võimalike probleemide, näiteks diskrimineerimine, töökius, tagarääkimine ja ebavõrdne kohtlemine, ennetamisel. Need on ebamugavad teemad, millest on sageli keeruline rääkida ja mida on veelgi keerulisem lahendada.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456