Autor: Marge Peekman • 15. veebruar 2022

Uptime’i personalijuht: ettevõtte hea sisekultuur võib hävida paari vale otsusega

Ettevõtte sisekultuuri loomine nõuab aastaid pidevat ja pühendunud tööd ning seejuures on ettevõtte juhtkonna soovide kõrval kõige olulisem roll töötajatel. Toksiline, pingeline või lihtsalt ebameeldiv sisekultuur võib iga firma üsna kiirelt uppi ajada.
Uptime'i personalijuht Marge Peekman tõdeb, et neil on hea organisatsioonikultuuri loomine võtnud 30 aastat.

Oma ala parimatel pole mingit põhjust püsida ettevõttes, kus iga päev on omaette piin ning inimeste vajadused ja ootused on jäetud tahaplaanile. Selle asemel on üsna hõlpsalt võimalik leida endale töökoht, kus on ka päriselt mõnus töötada. See tähendab, et aja jooksul liiguvad paljud inimesed edasi ning alles jäävad need, kellele keerulisem õhustik mingil põhjusel sobib või kellel pole võimalik paremat valikut leida. See on justkui nõiaring, mis probleemi aina taastoodab.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456