Autor: Kai Saard • 6. detsember 2021

SEB juhatuse esimees Allan Parik: juhtimiskultuur olgu läbipaistev ja arusaadav

Millistest põhimõtetest lähtub Eesti edukas pank SEB oma igapäevases juhtimises? Värskes „Minu karjääriˮ saates just sellest peaasjalikult juttu tulebki.
SEB Eesti juhatuse esimees Allan Parik ja kliendikeskuse juht Ringa Maripuu
Foto: Andres Laanem

Stuudios on SEB Eesti juhatuse esimees Allan Parik ja kliendikeskuse juht Ringa Maripuu, kes jagavad muu hulgas oma põnevat karjäärilugu ja pika pangas töötamise kogemuse värvikaid näiteid. Samuti räägivad nad, millised töötajad on organisatsiooni oodatud, kuidas töötajaid karjääritegemisel toetatakse ning millised mentorlusprogrammid pangas on.

Saadet juhib Äripäeva Personaliuudiste juht Kai Miller.

Kuula saadet siit:

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456