Autor: Kai Saard • 25. jaanuar 2022

Sotsiaalmeedia toob majja head talendid

Palmi Lindjärv, Helo Tamme ja Livia Laas.
Autor: Andres Laanem
Kui sa pole seni sotsiaalmeedias aktiivne olnud ja tahad täna personali otsida, siis oled juba hiljaks jäänud. Sotsiaalmeediat kasutatakse aktiivselt värbamises, aga ka personalijuhtide omavahelises suhtluses ja kogemuste vahetamiseks.

Võrgustumine on kontaktide loomine ja suurepärane abivahend kandidaatide leidmisel. Kui hoiad oma profiili sotsiaalmeedias aktiivsena, siis lood selle kaudu enda persoonibrändi. Lisaks annab aktiivne suhtlus palju lisaväärtust – see aitab leida inspiratsiooni ja osa saada teiste kogemustest.

Saate „Töö ja palk“ külalisteks on Eesti personalijuhtide LinkedIn’i grupi eestvedaja Helo Tamme ja Brink’s Balti personalidirektor Palmi Lindjärv. Saate lõpuosas teeb töötukassa tööandjate teenusejuht Livia Laas ülevaate möödunud aasta tööjõuturust ja trendidest käesoleval aastal.

Vestlust juhib personaliuudised.ee juht Kai Miller.

Kuula saadet siit:

Jaga lugu
Personaliuudised.ee toetajad:
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700
Liina AruKonverentside programmijuhtTel: 5559 1230