Autor: Keit Ausner • 27. aprill 2022

Tööandja brändingust värbamisturunduseni

Keit Ausner, Liisa Põldma ja Kristian Eding.
Foto: Äripäev
Värske saade "Eetris on turundusuudised" keskendus seekord tööandja brändingule ja värbamisturundusele. Sellel teemal arutlesid saates digitaalse värbamisagentuuri Level Up turundusjuht Kristian Eding ja LHV personalijuht Liisa Põldma.

Saates kõneldi, kui suur töö on tööandja brändingu ülesehitamine ja kes sellega ettevõttes tegelema peaks. Kuidas ettevõte saab kvaliteetseid kandidaate ja kuidas muuta töökuulutus atraktiivseks? Mis asi on värbamise mängustamine?

Vestlust juhtis Keit Ausner. Saadet toetab turundusagentuur Must Uba.

Kuula saadet siit:

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456