30. märts 2023

Juristid selgitavad: millised andmed peavad sisalduma töölepingus

„Teabevara tunni“ seekordne teema on tööõigus – saates räägitakse töölepingute täiendamise vajadusest, töötaja õigusest andmetega tutvuda, katseajast, töötaja õiguste kaitsest ebasoodsa kohtlemise korral, sobivate töötingimuste nõudmise õigusest ning töölepingu ülesütlemise piirangutest.
Advokaadibüroo LEXTAL partner ja vandeadvokaat Kristi Sild ning advokaat Kaisa-Maria Kubpart.
Foto: LEXTAL

Juttu tuleb ka IT-töötajate valveajast ning iseseisva otsustuspädevusega töötajaga seonduvast. Stuudios on advokaadibüroo LEXTAL partner ja vandeadvokaat Kristi Sild ning advokaat Kaisa-Maria Kubpart. Saadet juhib Äripäeva teabevara toimetaja Külli Seppa.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456