Personalitöö aastakonverents 2018 + GALERII + VIDEO!

fotovideo

14. veebruaril toimus Tallinnas Mustamäe Apollos taas sõbrapäevahõnguline Personalitöö aastakonverents 2018 alapealkirjaga „Dr Personalijuhi retseptikogu”. Siinkohal põgus ülevaade toimunust ja lisaks väike pildiline meenutus põnevast päevast!

Inimestega tööd tehes tuleb sageli ette, et personalijuht peab asuma küll psühholoogi, küll nõustaja, küll läbirääkija või perearsti rolli. Kust aga võtta vajalikud teadmised, kuidas mingis olukorras toimida? Appi tuli Dr Personalijuht, kes jagas konverentsipäeval väärt retsepte, mis aitavad lahendada nii mõnegi personalitöös ette tuleva probleemi. 

Konverentsil astusid dr Personalijuhi rollis üles paljud oma ala spetsialistid ja kõneldi nii rõõmsatel, tõsistel kui ka päris rasketel teemadel. Sõbrapäevale omaselt soe ja avatud õhkkond lõi soodsa pinnase nii mõnegi lennuka arutelu tekkeks ja puudu ei olnud ka spontaansetest naerupahvakutest.

Columbus Eesti tegevjuhi Ivo Suursoo avaettekandega teemal „Kuidas personalijuhina juhile kohale jõuda” võid tutvuda SIIN. Samuti tegid Personaliuudised kokkuvõtte Äripäeva peadirektor Igor Rõtovi soovitustest, kuidas tulla toime töötajate üha kasvavate palganõudmistega.

Tallinna Sotsiaaltöö Keskuse majandus- ja võlanõustaja Heete Simm jagas nõuandeid, kuidas aidata võlgades töötajaid, psühhiaater Jüri Ennet andis näpunäiteid, kuidas tulla toime vaimse häirega töötajaga, ning GoWorkaBiti asutaja ja turundusjuht Kei Karlson rääkis põhimõtetest, MIKS ettevõttes midagi tehakse.

Konverentsi kolmes vestlusringis kõneldi värbamisest, läbipõlemisest ja välisspetsialistide elamislubadega seonduvast ning päevale panid humoorika punkti venetsueelatar Maria Lasprilla ja mehhiklane Leonardo Ortega, kes kirjeldasid vaata et stand-up’i vormis värvikalt oma sisseelamist Eestisse. Nii mõndagi ettekannet saab edaspidi kuulata Äripäeva raadio saates „Töö ja palk”, mille järgmine eetrikord on juba 28. veebruaril.

Aasta pärast näeme!

Galerii

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Personaliuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Tööriistad

Peopaik

Pidupäev Kuulsaalis

Pane pidu veerema Kuulsaalis! Lõbus ajaveetmine ja mõnusad söögid-joogid muudavad Sinu pidupäeva kõigile meeldejäävaks!

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Valdkonna töökuulutused