Autor: Helen Roots • 9. oktoober 2018

"Töö ja palk" liigub koolitusmaastikul

Koolitus! Või äkki coaching? Või hoopis mentor või superviisor?
Meeskonna arendaja Jaanika Rannula ning saatejuht Helen Kõrgesaar Äripäeva raadio stuudios.
Autor: Andres Panksepp

Sulle tundub, et meeskonna koostöövõime või suhted meeskonnas on nõrgenenud, ja leiad, et abi võiks olla mõnest koolitusest? Ära tegutse uisapäisa! Läbi mõtlemata tellitud koolitusest pole kasu kellelgi, see raiskab nii raha kui aega. Kaalu, mida sul täpselt vaja on ja mida tahad saavutada, ning kui vaja, kutsu abiväge!

Seekordses "Töö ja palga" saates on külas koolitaja ja coach Jaanika Rannula, kes aitab selgitada, mille poolest erinevad üksteisest koolitusvormid nagu coaching, mentorlus, supervisioon jne. Mida mis olukorras eelistada ja kuidas koolitusest oma meeskonna jaoks maksimum kätte saada, sellest kuuleme juba kolmapäeval kell 13.00 saates "Töö ja palk" Äripäeva raadio sagedusel 92,4 MHz. Saade on järelkuulatav ka podcastina.

Jaga lugu
Personaliuudised.ee toetajad:
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456