Autor: Helen Roots • 9. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

"Töö ja palk" liigub koolitusmaastikul

Koolitus! Või äkki coaching? Või hoopis mentor või superviisor?
Meeskonna arendaja Jaanika Rannula ning saatejuht Helen Kõrgesaar Äripäeva raadio stuudios.
Foto: Andres Panksepp

Sulle tundub, et meeskonna koostöövõime või suhted meeskonnas on nõrgenenud, ja leiad, et abi võiks olla mõnest koolitusest? Ära tegutse uisapäisa! Läbi mõtlemata tellitud koolitusest pole kasu kellelgi, see raiskab nii raha kui aega. Kaalu, mida sul täpselt vaja on ja mida tahad saavutada, ning kui vaja, kutsu abiväge!

Seekordses "Töö ja palga" saates on külas koolitaja ja coach Jaanika Rannula, kes aitab selgitada, mille poolest erinevad üksteisest koolitusvormid nagu coaching, mentorlus, supervisioon jne. Mida mis olukorras eelistada ja kuidas koolitusest oma meeskonna jaoks maksimum kätte saada, sellest kuuleme juba kolmapäeval kell 13.00 saates "Töö ja palk" Äripäeva raadio sagedusel 92,4 MHz. Saade on järelkuulatav ka podcastina.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456