"Töö ja palk" liigub koolitusmaastikul

Meeskonna arendaja Jaanika Rannula ning saatejuht Helen Kõrgesaar Äripäeva raadio stuudios.
Meeskonna arendaja Jaanika Rannula ning saatejuht Helen Kõrgesaar Äripäeva...

Koolitus! Või äkki coaching? Või hoopis mentor või superviisor?

Sulle tundub, et meeskonna koostöövõime või suhted meeskonnas on nõrgenenud, ja leiad, et abi võiks olla mõnest koolitusest? Ära tegutse uisapäisa! Läbi mõtlemata tellitud koolitusest pole kasu kellelgi, see raiskab nii raha kui aega. Kaalu, mida sul täpselt vaja on ja mida tahad saavutada, ning kui vaja, kutsu abiväge!

Seekordses "Töö ja palga" saates on külas koolitaja ja coach Jaanika Rannula, kes aitab selgitada, mille poolest erinevad üksteisest koolitusvormid nagu coaching, mentorlus, supervisioon jne. Mida mis olukorras eelistada ja kuidas koolitusest oma meeskonna jaoks maksimum kätte saada, sellest kuuleme juba kolmapäeval kell 13.00 saates "Töö ja palk" Äripäeva raadio sagedusel 92,4 MHz. Saade on järelkuulatav ka podcastina.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Personaliuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Tööriistad

Peopaik

Pidupäev Kuulsaalis

Pane pidu veerema Kuulsaalis! Lõbus ajaveetmine ja mõnusad söögid-joogid muudavad Sinu pidupäeva kõigile meeldejäävaks!

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Valdkonna töökuulutused