Autor: Urve Vilk • 15. mai 2019

Katrin Noormägi armastab väljakutseid

Sotsiaalministeeriumi ning Tervise ja Heaolu Infosüsteemide Keskuse personalijuht Katrin Noormägi väljakutseid ei karda. Vastupidi, talle meeldib, kui tööülesanded on keerulised, sest lahenduste leidmine paneb tal silmad särama.
Sotsiaalministeeriumi ning Tervise ja Heaolu Infosüsteemide Keskuse personalijuht Katrin Noormägi
Foto: Meeli Küttim

Palju jõudu on Katrini sõnul kulunud 2017. aastast eksisteeriva Tervise ja Heaolu Infosüsteemide Keskuse ülesehitamisele. See on sotsiaalministeeriumi allasutus, mis osutab IT-teenuseid ja -tuge kogu sotsiaalministeeriumi valitsemisalal ning mis pandi kokku sotsiaalministeeriumi IKT osakonnast, kus töötas 16 inimest, ja E-tervise Sihtasutusest, kus töötas pea 40 inimest. Kokku oli keskuses algul seega umbes 56 inimest, nüüd aga on seal töötajaid 107. Palju rõhku pannakse organisatsioonikultuuri ülesehitamisele.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456