Uudised
Ainult tellijale

Merilin Ednaševski – personalijuht nagu energiasammas

Merilin Ednaševski sattus personalitööle täiesti juhuslikult. Pakuti tööd ja ta võttis selle vastu.

ABB personalijuht Merilin Ednaševski  Foto: Meeli Küttim

„Töötasin ülikooliõpingute ajal tõlkijana – nii mõnigi filmihuviline on kindlasti vaadanud filme, mille subtiitrite tõlkija mina olin.“ Tõlkeid sai tehtud nii inglise-eesti kui ka vene-eesti suunal. Seejärel läks ta DHL-i juhatuse assistendiks, kus jäi oma energia ja säraga silma personalivaldkonna juhile, kes teda personalispetsialistiks kutsus. „Alustasin klassikaliselt – alguses personalitöö paberimajandus, siis värbamine. 2008. aastal ei jätnud kriis ka meid puudutamata ning neljast personalitöötajast kaks koondati. Selle tulemusel jätkasin mina personalijuhina ja kui kolleeg lapsehoolduspuhkusele jäi, siis olingi ootamatult kogu personalitöö eest vastutajaks saanud.“ Merilin möönab, et see oli tegelikult päris raske – kriisiaegadel tuli tegeleda palju personalitöö raskemate osadega, nagu töösuhete lõpetamine ja inimeste väljajuhatamine. „See ei ole ühegi inimese jaoks kerge. Ma tundsin, et kui enne olin olnud kõikidele hea kaaslane, siis järsku oli minust saanud justkui rahvavaenlane.“

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • lugeda kõiki lukus lugusid, valdkonna arvamusliidrite artikleid ja intervjuusid
 • ligipääsu põnevatele kogemuslugudele ja palga TOPi artiklitele
 • ülevaate raadiosaadete ja ürituste ettekannete kokkuvõtetest
 • aastatellimuse puhul Personali Praktiku paberväljaande
 • kord nädalas ilmuva personaliuudised.ee uudiskirja
 • Jaga lugu:
  PERSONALIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad personali uudised igal nädalal enda postkasti.

  Personaliuudised.ee toetajad:

  Kai Miller
  Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700