Moonika Meltsa • 2 detsember 2019
Uudised
Ainult tellijale

Ootused personalijuhtidele üha suurenevad

Kui praegu oodatakse personalijuhtidelt peamiselt värbamis-, hindamis-, arendus- ja tasusüsteemide haldamist ning strateegilist partnerlust juhtidega, siis lähitulevikus tuleb tähelepanu pöörata enda ja teiste strateegilisele juhtimisele ning IKT-oskuste arendamisele.

Valio Eesti personalidirektor, PARE juhatuse liige Moonika Meltsa.  Foto: erakogu

Tööjõu vajaduse seire- ja prognoosisüsteemi OSKA 2018. aasta personali- ja administratiivtöö ning ärinõustamise valdkonna uuringu aruande ennustuste järgi kasvab vajadus pädevate personalivaldkonna juhtide järele, samal ajal kui personali administratiivtöö tegijate vajadus väheneb. Uskudes ekspertkogu hinnanguid, tuleb tõdeda, et enim avaldavad kutsealade tööhõivele mõju demograafilised, väärtushinnangute ja organisatsioonikultuuri muutused, suurenev mitmekultuurilisus, tehnoloogia areng ning digitaliseerimine.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Kord nädalas ilmuva personaliuudised.ee uudiskirja
 • Jaga lugu:
  PERSONALIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad personali uudised igal nädalal enda postkasti.

  Personaliuudised.ee toetajad:

  Kai Miller
  Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700